Love Letters Concert door Helen Botman en Peter van Vleuten

Wanneer:
5 april 2020 @ 15:00 – 17:00
2020-04-05T15:00:00+00:00
2020-04-05T17:00:00+00:00
Waar:
stilte- en bezinningscentrum
Kosten:
15,-
Love Letters Concert door Helen Botman en Peter van Vleuten @ stilte- en bezinningscentrum

Love is in the air!

Zin en waanzin van de liefde in vertelconcert ‘Love Letters’

Singer-songwriters Helen Botman en Peter van Vleuten brengen een nieuw programma: ‘Love Letters’. Via songs, verhalen, beroemde liefdesbrieven en anekdotes laten ze de liefde stralen – in al haar grootsheid, maar ook haar grilligheid. Romantiek, ontroering, onthutsing en humor, het komt allemaal voorbij. Het bitter en het zoet, de zin én de waanzin van de liefde.

Worden er nog wel liefdesbrieven geschreven? Of appen en swipen we alleen nog maar? Die vraag stellen Botman en Van Vleuten zichzelf en hun publiek, op zoek naar het antwoord of de geschreven liefdesverklaring nog bestaat. Ze halen tal van beroemde liefdesbrieven naar boven en wisselen anekdotes en ontboezemingen uit. Rode draad is hun meeslepende tweestemmige zang met gitaar, waarmee de pieken en dalen van de liefde worden bezongen. Eigen songs en enkele verrassende covers van de afgelopen dertig jaar wisselen elkaar af.

Vertelconcert

Bij ‘Love Letters’ hebben Botman en Van Vleuten net als bij hun vorige programma ‘Grote Verhalen’ gekozen voor de vorm van een vertelconcert: een combinatie van songs en storytelling, waardoor de liedjes extra diepgang krijgen en de verhalen een extra dimensie. Een concert om van te houden!

Helen Botman is frontvrouw van La Luna, waarmee ze toert in binnen- en buitenland en waarmee ze vijf albums maakte. Peter van Vleuten had al dertig jaar muziek achter de kiezen toen hij zijn eerste album maakte, in 2013. Hij is gitarist, zanger, songwriter en verteller.

Wilt u kaarten bestellen? Dat kan via deze link: ticket bestellen voor Love Letters Concert. 

Reserveren kan via info@stiltebezinningscentrum.nl of bellen met 06-36145090.

Hieronder alvast een voorproefje om in de stemming te komen.

Leave a Reply